Voorjaar in de bol...

Wat is er hard gewerkt de laatste weken!

 

Op verzoek van de Jozefschool is er een Droomboom geplant te weten een Cornus kousa chinensis (kornoelje). Binnenkort kunnen de kinderen bij de boom een Droomwens achterlaten. De Jozefschool is de sponsor van deze grote boom.

 

Samen met de familie is er een herinneringsboom geplant voor de overleden heer Nic de Wit: hij was de ‘eerste sponsor en vriend van De Verbinding’.

 

Zaterdag 11 maart was het NL-doet en hebben met 10 vrijwilligers alle weides en volière voorzien van nieuwe graszoden zodat 'De Verbinding' er weer spik en span uit gaat zien.

Voor onze kippen is er een nieuwe zandbak gemaakt door Dave M., wie kent hem niet. Er zijn nieuwe bloembakken aan het hek opgehangen door Jaap F. en Piet B. of te wel Piet Bruin, Piet welkom bij de crew. De andere crewleden waren Sjaak, Ron, Clemens, Afra, Joan en Peter.

 

Kortom, we hebben het voorjaar in de bol....!