Kerstmagie bij de Verbinding

Van VrijwilligersNH:
Kerst voorpret: Vrijwilligers verlichten tuin 'De Verbinding' tijdens deze donkere decemberdagen.

 

Samen met de bewoners van De Bosman prijzen wij ons rijk met alle helpende handen en groene vingers. Niet alleen in het licht van de kerstgedachte, maar het hele jaar door.

 

"𝘐𝘬 𝘸𝘰𝘰𝘯 𝘯𝘶 𝘣𝘪𝘫𝘯𝘢 𝘥𝘳𝘪𝘦 𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘯 𝘝𝘦𝘯𝘩𝘶𝘪𝘻𝘦𝘯. 𝘕𝘢 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘮𝘢𝘯 𝘣𝘦𝘯 𝘪𝘬 𝘷𝘢𝘯𝘶𝘪𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘥𝘦𝘦𝘭 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘸𝘰𝘯𝘦𝘯. 𝘐𝘬 𝘷𝘪𝘦𝘭 𝘮𝘦𝘵𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘵𝘦 𝘢𝘱𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘣𝘪𝘫 𝘩𝘦𝘵 𝘶𝘪𝘵𝘻𝘪𝘤𝘩𝘵 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘵𝘶𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘴𝘭𝘢𝘨 𝘨𝘢𝘧. 𝘌𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘣𝘦𝘯 𝘪𝘬 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘪𝘵 𝘱𝘭𝘦𝘬𝘫𝘦. 𝘐𝘬 𝘬𝘪𝘫𝘬 𝘥𝘢𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘴 𝘮𝘦𝘦𝘳𝘮𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘳𝘢𝘢𝘮, 𝘷𝘰𝘭𝘨 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘪𝘦𝘧 𝘦𝘯 𝘭𝘦𝘦𝘥 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘥𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘸𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘵𝘪𝘦𝘯𝘵𝘢𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘸𝘪𝘭𝘭𝘪𝘨𝘦𝘳𝘴 𝘥𝘪𝘦 𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘬𝘦𝘦𝘳 𝘻𝘰𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘸𝘦𝘳𝘬 𝘷𝘦𝘳𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯, 𝘪𝘯 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘯𝘥. 𝘈𝘭𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘵𝘰𝘦𝘭𝘢𝘢𝘵, 𝘮𝘢𝘢𝘬 𝘪𝘬 𝘦𝘦𝘯 𝘰𝘮𝘮𝘦𝘵𝘫𝘦 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘵𝘶𝘪𝘯, 𝘨𝘦𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘥𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘢𝘤𝘩𝘵𝘪𝘨𝘦 𝘣𝘭𝘰𝘦𝘪𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘣𝘭𝘰𝘦𝘮𝘣𝘰𝘭𝘭𝘦𝘯. 𝘋𝘦 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘱𝘦𝘳𝘧𝘦𝘤𝘵 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘩𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘣𝘭𝘰𝘦𝘮𝘣𝘢𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘳𝘰𝘯𝘥𝘰𝘮 𝘩𝘦𝘵 𝘩𝘶𝘪𝘴 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘶𝘴𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘰𝘨. 𝘖𝘰𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘬 𝘪𝘬 𝘨𝘳𝘢𝘢𝘨 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘢𝘢𝘵𝘫𝘦 𝘮𝘦𝘵 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘰𝘰𝘬 𝘨𝘦𝘯𝘪𝘦𝘵𝘦𝘯. 𝘌𝘯 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳𝘷𝘦𝘳𝘭𝘪𝘤𝘩𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘥𝘰𝘯𝘬𝘦𝘳𝘦 𝘥𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘵𝘦𝘳. 𝘡𝘰 𝘭𝘦𝘶𝘬 𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘷𝘢𝘯𝘶𝘪𝘵 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘩𝘰𝘨𝘦𝘳 𝘨𝘦𝘭𝘦𝘨𝘦𝘯 𝘢𝘱𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘵𝘦 𝘻𝘪𝘦𝘯.

 

𝘏𝘶𝘭𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘸𝘪𝘭𝘭𝘪𝘨𝘦𝘳𝘴, 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘸𝘰𝘰𝘯𝘨𝘦𝘯𝘰𝘵 𝘪𝘴 𝘥𝘢𝘯𝘬𝘻𝘪𝘫 '𝘋𝘦 𝘝𝘦𝘳𝘣𝘪𝘯𝘥𝘪𝘯𝘨' 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘩𝘰𝘨𝘦𝘳𝘦 𝘬𝘸𝘢𝘭𝘪𝘵𝘦𝘪𝘵 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯." - Bewoner van De Bosman

 

Hartelijk dank lieve vrijwilligers en sponsoren voor jullie bijzondere bijdrage.

 

✨ Wees welkom om zelf de kerstmagie van deze prachtplek te beleven! 

Adres: Sint Lucasstraat 9, Venhuizen

 

Het plaatsen van de enorme kerstboom