Wie komt er uit dit hokje?


Bekijk hier het vreugdevolle weerzien van één van onze eenden, die gewond was geraakt na een 'familieruzie'. Hij is liefdevol opgevangen bij Tamara Opmeer en gelukkig weer helemaal hersteld. Met de blijde begroeting lijkt het er op dat de familieruzie ook weer is bijgelegd!

 


Wekelijks moeten de bloembakken aan de lantaarnpalen weer water krijgen, door dat er boven de bakken een grote lamp hangt komt er als het regent niet veel water in de bakken, het blijft dus handwerk.

De bakken worden door ons (meestal Peter) gevuld met speciale slang/stang, het water (incl. voeding) komt uit een grote tank en wordt door een motorpomp aangevoerd. Dit geheel staat op een aanhanger.

Nu was het steunwieltje van de aanhanger defect en deze is nu kosteloos vervangen door Autobedrijf Auto Europa-Italia, het bedrijf van Ted en Marianne Compas. Erg bedankt voor jullie bijdrage aan De Verbinding.