Jonge aanwas op de kinderboerderij

In de kinderboerderij zijn er 2 krielkippen bijgekomen en in de vijver ( grote-kleine ) 6 hele grote koi karpers, geschonken door Martien Laan.

En niet te vergeten een Elfendeurtje, dat is opgehangen op een boom. Elfendeurtjes zijn bedoeld om kinderen en volwassenen een sprookjesmoment te geven.

 

Met een kraan is er een grote pruimenboom en knotwilg geplaatst in de volière. Nico Verlaat en Joop Haring hebben hard gewerkt aan de afwerking van het nacht- en buitenhok. Hierdoor hebben we er al dwergkwartels in kunnen doen en zijn de eerste mooie buitenhokjes geplaatst.

 

Er zijn ook 2 nieuwe banken geplaatst, 1 bij de witte brug aan de Tuinstraat en 1 bij de volière en deze is in de gemeente Drechterland het eerste regenboogbankje wat geplaatst is en Piet Karsten heeft deze gesponsord. Er staan tevens 2 hele mooie teksten op de bank, kom maar eens kijken!

 

Met behulp van een kraan is het eendenhotel met daarop een molen geplaatst in de sloot langs het wandelpad aan de Tuinstraat.
Dit hok is gesponsord door Dick de Wit en Peter Wognum.

 

Ook hebben we samen met de vrijwilligers genoten met een hapje drankje van een gratis optreden van de driemans band Kitchenware die onder leiding staat van Piet Karsten.


Wij als bestuur van SVTB willen de bovenstaande vrijwilligers en sponsors bedanken voor hun inzet en sponsoring. Wie volgt?