Dieren-Verwen-dag en meer nieuws

Donderdag 4 oktober is het dierendag en willen wij de dieren van “De Verbinding” extra gaan verwennen.
We doen dat s ’middags om 16.00 u.

 

Wanneer je het leuk vindt om daarbij aanwezig te zijn, dan ben je uiteraard van harte welkom!

 

Zelf mag je deze keer ook groenvoer meenemen zoals;

 

andijvie – broccoli – witlof – ijsbergsla – boerenkool – paprika – tomaat.
( zie ook afbeelding )

 


Droogvoer mag natuurlijk ook, Van Der Kroon in Westwoud heeft heel veel lekkers voor de dieren.

Zoals u ziet hebben de dieren het reuze naar hun zin bij ons.

 

Ook in de vijvers zwemmen er weer nieuwe vissen en wel meer dan 200 stuks, welke zijn geschonken door Kees van der Jagt, van 'De Meestermontage voor al uw glasprojecten'.

 

Geboortegolf

Door de eerdere geboortegolf van de loopeenden kregen we teveel eenden in de vijver. Er zijn er 10 gevangen; 5 daarvan zijn naar een kleine kinderboerderij in Frankrijk gegaan en de andere 5 hebben een mooie plek gevonden op de Buurt in Venhuizen. De familie Opmeer heeft er ook 2 geadopteerd.


We hebben voor de diversiteit ook weer 4 stuks mooie muskus-eenden in de grote vijver, gesponsord gekregen door Petra Broers uit Wijdenes.

 

Verder hebben weer nieuwe sponsors een leuke donatie gedaan, te weten; de heer Ben Wijmans van Audipulse en Arjan Klem van Klem installatietechniek, de vakman op het gebied van de aanleg van o.a. badkamers.Ook Dalmulder & Partners Financiële dienstverlening B.V. hebben een leuke duit in het financiële potje gedaan. Bij de volière was de koelkast te klein, maar dat was voor
Wagenaar Koeltechniek uit Blokker geen probleem: we kregen van hen een prachtige grote koelkast. Alle sponsors weer ontzettend bedankt!

 

Onze aanwezigheid op 15 september met een kraam op de Floralia heeft naast goodwill ook diverse donateurs en vrijwilligers opgeleverd.