Opening Tuin 'De Verbinding'

De Stichting Vrienden tuin Bosmanstaete heeft een project ontwikkeld en ten uitvoer gebracht wat nu volop is te bewonderen rond het verzorgingshuis De Bosmanstaete. De tuin, de vijver, de volière en de kinderboerderij, kregen de naam “de VERBINDING”.

 

Een naam gekozen uit diverse inzendingen van de jeugd van het basisonderwijs in Hem/Venhuizen. Een zeer toepasselijke naam voor dit mooie gebeuren. Dagelijks zien we daar een prachtige verbinding ontstaan tussen mens en dier, tussen jong en oud. Voor elk wat wils, een rustpunt, een plek om even bij te praten, een ontmoetingsplek.

 

We zijn klaar voor de opening; zaterdag 26 mei zullen we officieel de naam onthullen.

Burgemeester Pijl zal rond 16:00 uur tezamen met Zoë Boots en Afra Vroling de tuin officieel openen. Zoë heeft de prachtige naam bedacht en Afra heeft veel, heel véél betekend voor het dorp en draagt ook bij ons haar steentje weer bij.

 

Het programma:


Rond 16:00 uur zal een mooi bord met de naam worden onthuld.
Hierna kunt u het park ontdekken. Op diverse locaties staan vrijwilligers om de ins en outs van de tuin vertellen.

Muziek
Het duo Jan Steltenpool en Ab Hoogland, beter bekend als “WHATS AB” zullen deze middag gezellige muziek spelen. Zij doen dit belangeloos!!

Daarnaast sponsort Wilgaerden een hapje en een drankje en is er voor iedereen een biologisch ijsje te verkrijgen bij de kar van “Schapenstreek” uit Lutjebroek.


Selfie:  maak een selfie bij het grootste dier van de kinderboerderij, een speciaal moment vandaag!

 

We hebben ook een speciaal optreden van een boom-zaag-kunstenaar. Deze man kan werkelijk prachtige beelden maken uit een boomstronk. Hij begint al om 15.00 u. met zagen.

 

Wij zien u graag 26 mei a.s.
Maak ons trots en laat zien dat de naam ‘de Verbinding’ niet voor niets is gekozen!

 

Namens het stichting bestuur,


Afra Vroling, Peter Wognum, Sjaak de Lange & Cor Vriend

Stichting Vrienden tuin Bosmanstaete

 

Overweegt u een cadeau, dan graag in een envelop!