ff wennen.... dank aan sponsors!

Er is weer 'gezinsuitbreiding' in de tuin!

 

Wij zijn blij met de 5 zijdehoenders die geschonken zijn door Petit Belle  (Rianne de Vries).

 

Ze zitten nog even 'op stok' want zo kunnen ze rustig wennen aan hun nieuwe omgeving wennen. Als de bezoekers hen die tijd even willen gunnen, dan wordt het straks vast gezellig met deze dames erbij.

 

Ze kunnen dan mooi scharrelen op de graszoden, die zijn gesponsord door De Gardeniers  (Roy Leegwater) en lekker pikken van de witlof die wij van Horti Hydro Cultures (Koos en Elvira Groot) aan de dieren kunnen voeren.

 

De walkanten zien er straks fleurig uit door de het Weidemengsel dat we mochten ontvangen van EconSeeds.

 

Heeft u de nieuwe vogeltjes al gezien in de volière? Het zijn de prachtige gekleurde Wevers. Ook zijn de schildpadden weer uit hun winterslaap en u kunt ze al genietend van de zon spotten!

Voor de eenden is er prachtig verblijf geplaatst, fris geschilderd door vrijwilligers en onze 'huisschilders' Hans en Jose Klein.

We hoeven dankzij de gereedschapskist en een boor- en slijpmachine, die we van Muriel en Rob mochten ontvangen, niet meer mis te grijpen. Goed gereedschap is het halve werk!


Verder hebben we waterplanten, een tuinset, tuingereedschap en nog veel meer gekregen.

 

Binnenkort weer konijnen in de hokken, met dank aan Tamara, Simone en Geertje.
Maar vergeet niet onze stille kracht Franka Beemster, die heel Nederland afzoekt voor nieuwe dieren, met als resultaat zijdehoenders en cavia’s.


Voor de opening mochten we een beroep doen op Groeier,  die geheel kosteloos de uitnodigingen voor ons heeft ontworpen en gedrukt. Van het Venhuis kregen we gratis enveloppen. Iedereen hartelijk dank daarvoor.

 

De bloembakken hangen weer aan de lantaarnpalen en de meeste perkplanten zijn geplant,  met dank aan PanAmerican Seed/Kieft Seed en Syngenta Flowers die deze planten gratis hebben opgekweekt.


Wij zijn verheugd dat wij weer van diverse bedrijven een financiële ondersteuning hebben mogen ontvangen. Veel dank aan: